Nátierky Patifu sú veľmi jemné a chutné paštéty z tofu. Receptúra je zostavená tak, aby chuťou a arómou pripomínali klasické mäsové nátierky. Patifu však neobsahujú mäso a sú vyrobené zo surovín, ktoré nie sú zdrojom mliečnych bielkovín, laktózy a lepku. Preto ich ocenia najmä ľudia s bezlepkovou diétou, intoleranciou na laktózu a mliečne bielkoviny. Využitie majú aj vo vegetariánskej strave. Môžete si vybrať zo štyroch variácii. V ponuke nájdete patifu nátierky delikates, s hlivou, bylinkami a toskánsku.
Patifu toskánska zloženie: voda, tofu 22% (sója nigari), zemiaky, repkový olej, droždie, paradajky, cibuľa, kvasnicový extrakt, soľ, korenie, zahusťovadlá karagénan a quarová guma.